IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Evenimente în parteneriat

Calendarul workshop-urilor “Investește pentru viitor!”

Bursa de Valori București (BVB) si Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, vă invită la workshop-urile “Investește pentru viitor!”, care vor avea loc în 9 orașe din România.  Workshop-urile vin în întâmpinarea mediului de afaceri și a antreprenorilor români, cu scopul de a propune utilizarea pârghiilor și mecansimelor bursiere dedicate dezvoltării afacerilor acestora.

Mai jos găsiți orașele și datele când vor avea loc workshop-urile.
Pentru a participa la cel mai apropiat workshop de tine, te rugam sa accesezi workshop-ul respectiv și să te înscrii folosind formularul disponibil acolo.

Cluj-Napoca – 28 februarie – Înregistreaza-te AICI
Ploiești – 22 martie – Înregistreaza-te AICI
Brașov – 18 aprilie – Înregistreaza-te AICI
Iași – 16 mai – Înregistreaza-te AICI
Constanta – 27 iunie – Înregistreaza-te AICI
Craiova – 19 septembrie – Înregistreaza-te AICI
Tg. Mureș – 17 octombrie – Înregistrează-te AICI
Timișoara – 21 noiembrie – Înregistreaza-te AICI
București – 5 decembrie – Înregistreaza-te AICI

În cadrul workshop-urilor, veți afla oportunitățile pe care piața de capital românească le oferă societăților care au proiecte de dezvoltare, direct de la Bursa de Valori București si de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Vor fi alături de noi și intermediari financiari, care au realizat cu succes operațiuni de finanțare prin care antreprenorii au atras resursele financiare necesare punerii in practica a proiectelor de dezvoltare a afacerii acestora.

Participarea la aceste workshop-uri este GRATUITĂ.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content