IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Alimentele româneşti, promovate la cel mai mare târg anual de produse alimentare din lume

I N F O R M A R E    D E   P R E S Ă

Opt producători români din industria alimentară şi-au promovat oferta de export atât în standul României, cât şi în cadrul degustărilor desfăşurate în timpul târgului GULFOOD DUBAI 2019, frecventat de peste 98.000 de vizitatori din 193 de ţări.

Firmele românești au fost prezente alături de marii jucători europeni din domeniu la expoziţia desfăşurată la Dubai, în perioada 17-21 februarie 2019.

Artesans del Sucre, Cosm-Fan Carmangerie, Croco, Golden Foods Snacks, Grande Dolceria, Mudan Gadal, Passage Food şi Prefera Foods sunt companiile care au expus dulciuri, patiserie, ceaiuri şi fructe uscate, precum şi produse din sectoarele de carne şi conserve de legume în pavilionul României, pe o suprafata de 72 mp.

Târgul Gulfood Dubai, editia 2019, a avut o suprafaţă de aproximativ 93.000 mp şi a găzduit peste 5.000 de expozanţi şi 120 pavilioane naţionale.

Participarea firmelor româneşti la expozitia Gulfood Dubai a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat împreună cu Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, membră a Federaţiei Naţionale PRO AGRO, şi a avut un buget de 751.846,18 lei.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content