IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Ambasada României la Londra a organizat un eveniment dedicat priorităților Președinției României la Consiliul UE în domeniul politicii comerciale

Ambasada României la Londra a organizat, la data de 20 februarie 2019, un eveniment dedicat prezentării priorităților în domeniul politicii comerciale și inițiativelor destinate mediului de afaceri, pe care le va promova pe perioada deținerii mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene.

Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă, inclusiv din partea reprezentanților Ministerului de Externe și celui pentru Comerț Internațional al UK.

De asemenea, au participat atașații comerciali ai misiunilor diplomatice ale statelor membre UE, statelor membre ale Parteneriatului Estic și ambasadele Elveției, Turciei și Muntenegrului în UK.

Cu această ocazie, reprezentantul BPCE Londra a prezentat participanților prioritățile Președinției române la Consiliul UE în domeniul politicii comerciale și a enumerat succint prioritățile urmărite în cadrul consiliilor ECOFIN și COMPET.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content