IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Brânzeturile românești produse la fabrica din Horezu sub marca „Tierra de Vâlcea”, apreciate la cel mai important eveniment mondial din domeniul agroalimentar

Prin Programul de internaţionalizare, producătorul român de brânzeturi Five Continent şi-a prezentat la Paris, la Salonul internațional de produse alimentare SIAL 2018, produsele premiate internaţional.

Reprezentanţii firmei vâlcene şi-au valorificat prezenţa alături de alţi peste 7.000 de expozanți din 109 ţări şi oportunitățile de internaţionalizare pe piaţa franceză prin identificarea de noi parteneri de afaceri si distribuitori pentru mărirea exportului.

„Despre Programul de internaționalizare am aflat din informarea primită de la Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc”, au declarat reprezentanții Five Continent.

„Suntem singura fabrica de brânzeturi fermentate, maturate, din lapte de oaie pasteurizat, ce dispunem de o instalație complet automatizată şi care anul trecut am obținut medalia de argint la International Cheese Award, în Nantwich, după ce în 2015 am obținut Highly Commended Award, iar în 2017 – Bronze Award si medalia de bronz la World Cheese Award, în Bergen, Norvegia.”

Brânza produsă în Fabrica de la Horezu respectă normele de calitate, având certificatele FSSC 22000 si BRC (Grade AA).

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content