IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Prioritățile în domeniul politicii comerciale ale Președinției României la Consiliul UE au fost prezentate cu ocazia unor evenimente desfășurate la Budapesta

Evenimentele dedicate prezentării priorităților Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, desfășurate la Budapesta, au debutat la data de 5 februarie 2019 cu susținerea unei alocuțiuni la sediul ESSCA – School of Management din Budapesta, care a inclus și perspectivele investiționale și economice oferite de România. La acest eveniment au participat aproximativ 50 de cursanți și experți ai acestei instituții de învățământ.

Următorul eveniment a fost organizat de către Cercul de afaceri româno-ungar din Budapesta (RoCham) în colaborare cu Ambasada României la Budapesta / BPCE Budapesta. Acesta a constat într-un dejun de lucru, în cadrul căruia au fost prezentate prioritățile în domeniul politicii comerciale ale Președinției României la Consiliul UE.

La evenimentul organizat în colaborare cu RoCham, la data de 24 februarie 2019, au participat în jur de 35 de companii, printre care Zahărul Oradea, Affidea, Mag-Log KFT, Kuhn Center Ungaria, Reprezentanța Opel din Ungaria, ELMŰ-ÉMÁSZ, UNICREDIT, ALPACCESS, firma de avocatură Ütő-Siklódi, AVIS, Book Publishing, Sand Hill Petroleum, Gobert Tax&Legal, DBH Group, ARGOS Feed Group ZRT, Knight Frank Hungary, precum și reprezentanți ai camerelor de comerț bilaterale bulgaro-ungară și italiano-ungară.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content