IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Noi parteneriate europene şi creșterea vizibilității pe plan internațional pentru compania fintech FINQware

Ediţia 2018 a Programului de internaţionalizare a oferit companiei româneşti FINQware şansa expunerii internaţionale în faţa investitorilor la două evenimente majore pentru companiile start-up de tehnologie – Websummit Lisabona şi Techcrunch Disrupt Berlin.

Cele două participări s-au concretizat într-o serie de parteneriate la nivel european cu fintech-uri şi alte companii din domeniu, firma românească reuşind, de asemenea, să-şi sporească vizibilitatea ca potențial lider in industria “Open Banking” pentru fonduri de investiții sau corporații interesate în finanțarea companiilor inovative.

„Fiind o companie fintech care are obiectivul de a construi o platforma de interconectare pan-europeană a băncilor şi furnizorilor de servicii financiare cu alte companii, atât din domeniul fintech , dar și din alte domenii, expunerea internațională este un element esențial”, au declarat reprezentanţii firmei.

„Despre programul de Internaționalizare am aflat din presa românească şi am aplicat la ediția din 2018”, a declarat Cosmin Cosma, co-founder & CEO FINQware, adăugând despre experienţa legată de programul de rulat de MMACA: “Pot să spun că am fost surprins. Toata interacțiunea a fost de la distanță, pe platforma ministerului şi pe email, inclusiv prin semnarea actelor digital. Nu am avut niciun drum de făcut şi rambursarea banilor s-a făcut foarte ușor. Experiența noastră a fost extrem de bună, aproape de necrezut pentru un program guvernamental.”

Sub sintagma “Open Banking at Work™”, FINQware este o companie de tehnologie care dezvoltă soluții de infrastructură şi produse digitale pentru a oferi consumatorilor și afacerilor instrumente mai bune de administrare a banilor, punând în joc tehnologii de ultimă generație. Produsul FINQ este un middleware de agregare a conexiunilor de tip API ale băncilor și furnizorilor financiari pentru a face posibilă dezvoltarea de către alte companii a unor soluții disruptive de acces al serviciilor financiare în mediul digital.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content