IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Semințele de legume AGROSEL cu genetică românească, 20 de ani de istorie şi prezenţa pe patru continente

Producătorul român de seminţe Agrosel a participat în anul 2018, cu susţinerea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin Programul de internaţionalizare, la două expoziții internaţionale de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA și FARMER.

„Despre Programul de Internaționalizare am aflat de pe site-ul ministerului”, au declarat reprezentanții companiei, care au apreciat că prezenţa la târgurile internaționale de profil a crescut vizibilitatea seminţelor româneşti obținute prin ameliorare la singura stațiune de cercetare privată din România.

În urma acestor expoziții și a acțiunilor de promovare desfășurate, compania Agrosel este prezentă, deja, pe patru continente: Asia, Africa, America și Europa.

„Promovarea produselor Agrosel continuă și sperăm ca și în acest an, 2019, să reușim, cu ajutorul programului guvernamental, să aducem aceste varietăți la toți cei care apreciază calitatea și gustul adevărat al legumelor”, a adăugat Amalia Prahoveanu, reprezentanta firmei.

AGROSEL S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998. Cu o experienţă de peste 20 ani în prelucrarea, crearea şi comercializarea seminţelor de legume şi flori, destinate atât grădinăritului amator (produse microambalate), cât şi consumului profesional (producători/cultivatori) – AGROSEL este leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din România.

„Misiunea noastră este menţinerea soiurilor tradiţionale din România, Ungaria şi Bulgaria prin ameliorare conservativă, cât şi crearea continuă de noi varietăţi prin ameliorare creativă. Ca urmare a unor investiţii susţinute, AGROSEL deţine cea mai modernă şi performantă platformă din industria seminţelor de legume din România, ce se întinde pe o suprafaţă de 50.000 mp, în Câmpia Turzii.”

AGROSEL este singurul producător local de seminţe de legume care dispune de toate echipamentele şi tehnologia necesară pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea şi dozarea numerică a seminţelor. AGROSEL exportă în prezent seminţe de legume şi flori în peste 10 ţări din Europa.

AGROSEL SRL
www.agrosel.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content