IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Exportul românesc de echipamente electrice, impulsionat prin prezenţa la Middle East Electricity, Dubai

I N F O R M A R E   D E   P R E S Ă

 

Şapte firme românești au expus, în perioada 5-7 martie a.c., echipamente de joasă şi medie tensiune la târgul Internațional Middle East Electricity, desfășurat în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Piața arabă reprezintă una dintre piețe tradiţionale pentru exportul românesc de echipamente electrice.

Companiile Spectralink, Electrotel, Enevo Group, Electric Grup, Icpe Actel, Romind T & G şi Umeb şi-au prezentat oferta de export în cadrul pavilionului național al României, amplasat la World Trade Center, pe o suprafață totală de 120 mp, în faţa a cca 300 de vizitatori din zece țări.

Târgul internaţional de la Dubai, care a reunit expozanți de pe toate continentele, s-a bucurat de un interes major din partea vizitatorilor specialiști din Europa, Asia, Orientul Mijlociu și America de Nord.

Ediția din acest an a evenimentului s-a desfășurat pe segmente specializate, în cadrul cărora au fost promovate trendurile ce vor influența piața de electrice în anul 2019.

Participarea României la acest târg a fost organizată de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Programul de promovare a exportului, cu finanțare de la bugetul de stat, în colaborare cu Asociaţia  Patronatul Român din Industria Electrotehnică – APREL, iar bugetul alocat a fost de 784.205 lei.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content