IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Interes pentru echipamentele românești de epurare şi purificare a apelor uzate pe piețele externe

Participarea la târgul BIMEXPO – Construtec – Arhistone de la Madrid, din noiembrie 2018, a oferit companiei WASTE WATER EASY SRL şansa de a-şi promova produsele pe pieţe din Spania şi nordul Africii.

WASTE WATER EASY a participat la eveniment prin Programul de internaţionalizare, ediţia 2018.

Echipamentele româneşti prezentate la Madrid s-au bucurat de interesul participanţilor la târg, unde reprezentanţii firmei au intrat în contact cu potenţiali clienţi, aflându-se, în prezent, în negocieri pentru vânzarea licenței către un dezvoltator din construcții.

WASTE WATER EASY SRL fabrică echipamente de epurare şi purificare a apelor uzate de ultimă generație: ecologice, robuste, cu durata de viață nelimitată, fără consum de energie şi materiale.
Staţiile au la baza un brevet de inventie, care face posibilă utilizarea şi în România a Zonei Umede Construite (ZUC), o modalitate de epurare folosită deja pe scară largă în alte ţări europene şi în SUA.
În procesele de proiectare şi execuție, sunt folosite tehnologii de ultima generație asistate de calculator garantând o calitate ridicată şi o productivitate mare. Efectul direct este reducerea costurilor finale.
În exploatarea de peste 5 ani a echipamentelor, prin testări, parametrii de epurare au fost confirmați în totalitate.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content