IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Fructele uscate produse în Transilvania, promovate pe piețele străine prin Programul de internaţionalizare

Beneficiar al ediţiei de anul trecut al Programului de internaţionalizare, producătorul român S.C. DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. a participat, în 2018, la două evenimente expoziţionale internaţionale în domeniul agriculturii: SIAL 2018 (Paris, 21-25 octombrie 2018) şi INDAGRA FOOD (Bucureşti, 31 octombrie – 4 noiembrie 2018).

„Am aflat de program printr-o informare primită de la Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) şi am aplicat pentru ediția din 2018”, a declarat Melania Bucşe, reprezentanta firmei.

Prezenţa la SIAL și INDAGRA, alături de firme din toată lumea, a oferit producătorului român o viziune clară asupra pieței, necesară pentru a-şi putea dezvolta conceptele, precum oportunitatea identificării dorințelor consumatorilor în materie de fructe uscate, în vederea promovării produselor proprii pe pieţe din ţară şi străinătate.

S.C. DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. a fost înființată în anul 2015 în localitatea Prislop din judeţul Maramureș, o zonă bogată în fructe, din dorința şi pasiunea de a aduce pe mesele consumatorilor de fructe uscate cate puțin din belșugul acestei zone: nucă în coajă ecologică, miez de nucă ecologic, prune umplute cu miez de nucă ecologice, mere uscate ecologice, mix de fructe ecologic (prune cu nucă şi mere), pulpă de măceșe ecologică, hribi de pădure uscați ecologici, alune de pădure ecologice, castane ecologice.

SC DRY FRUITS TRANSILVANIA SRL
http://dryfruitstransilvania.ro/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content