IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Promovarea rezultatelor intermediare ale PRES RO 2019 în Cehia și Slovacia

Ministerul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat a realizat evaluarea intermediară a rezultatelor Președinției române la Consiliul Uniunii Europene, aceasta fiind diseminată reprezentanților ministerului din rețeaua externă.

În acest context, Biroul de promovare comercial-economică Praga (BPCE Praga), acreditat și pentru Slovacia, a promovat rezultatele intermediare ale PRES RO 2019 pe lângă direcțiile de spațiu și de politică comercială din cadrul Ministerului Industriei și Comerțului al Cehiei și Ministerului Economiei al Slovaciei.

Prezentarea priorităților Președinției României la Consiliul UE și promovarea rezultatelor intermediare vor continua în rândul autorităților locale și mediului diplomatic acreditat la Praga în cadrul reuniunilor regulate ale briefing-urilor ECOFIN, AGRIFISH ș.a., precum și cu prilejul evenimentelor promoționale organizate de către Ambasada României în Praga.

Următorul eveniment organizat de către misiunea diplomatică a României în Praga va fi un seminar de promovare a oportunităților economice, turistice și culturale ale județului Timiș (27 martie 2019).

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content