IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Gustul autentic românesc, apreciat la cel mai mare târg internațional dedicat agriculturii, organizat în România

Produsele din gama „Bun, Gustos şi Sănătos” au adus producătorului gălăţean DRU AGRO SRL colaborări cu companii de profil din Paris, Milano şi Barcelona, în urma participării la expoziţia anuală INDAGRA 2018, prin Programul de Internaționalizare.

„Prin intermediul INDAGRA 2018, ne-am promovat produsele naturale româneşti, cu gust autentic, fără E-uri, aditivi sau emulsificatori”, au declarat reprezentanţii firmei despre participarea la INDAGRA. Producătorul român a fost prezent alături de sute de companii din ţări cu tradiție, atât în domeniul agricol, cât și în exportul şi importul de produse şi echipamente agricole performante.

Evenimentul a oferit firmei DRU AGRO SRL noi oportunități de pătrundere pe pieţe străine pentru produsele româneşti din carne de porc, oaie, curcan şi raţă.

Produsele „Bun, Gustos şi Sănătos” vor fi prezente şi la ediţia din acest an a INDAGRA, continuând astfel demersul companiei DRU AGRO de a promova gustul autentic românesc la nivel european şi nu numai.

„Despre Programul de Internaționalizare derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat am aflat prin intermediul colegilor de la APAR, care ne-au sprijinit în aplicarea la ediţia 2018”, au mai declarat reprezentanţii DRU AGRO SRL.

Dru Agro SRL- Bun, Gustos şi Natural
„Încercarea noastră permanentă este de a valorifica produsele românești tradiționale şi de a promova preparatele din carne şi brânzeturile de Covurlui. Ne exprimăm dorința ca produsele noastre să reprezinte o parte din gusturile de excepție ale gastronomiei românești.”

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content