IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Piețe noi pentru brandul românesc de rochii de mireasă Otilia Brăiloiu, prin Programul de Promovare a Exporturilor

Colecţiile prezentate de designerul român Otilia Brăiloiu au fost apreciate şi au deschis pieţe noi pentru rochiile de mireasă, create la Constanţa.

Expozant tradiţional la BARCELONA BRIDAL WEEK, în pavilionul României, Otilia Brăiloiu Atelier şi-a extins prezenţa pe piaţa internaţională prin participarea, alături de branduri celebre, la unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

În fiecare an, am reușit să ne dezvoltăm din ce în ce mai mult pe piața externă, în zone precum China, Japonia, Republica Coreea, America şi multe ţări din Europa. Acest lucru a dus la creșterea vânzărilor şi la încheierea unor contracte de colaborare noi”, a declarat designerul Otilia Brăiloiu.

Despre Programul pentru Promovarea Exporturilor derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi prin care participă la târguri internaționale de peste patru ani, designerul român a aflat prin intermediul Federației Române de Design Vestimentar şi Accesorii.

Otilia Brăiloiu Atelier partipă anual la cele mai renumite târguri internaționale (New York şi Barcelona – International Bridal Week). Cea mai veche colaborare a designerului român este cea cu Galeriile Lafayette (Dubai Mall).

AMICA MIA SRL este o societate înființată în ianuarie 2006, specializată pe producția de rochii de mirese, cu o prezență importantă pe piața națională şi internațională. Rochiile sunt prezente în magazinele a 30 de retaileri internaționali în SUA, Turcia, Italia, Anglia, Kazakhstan, Norvegia, China, Rusia, Dubai.

Capacitatea de producție a atelierului este de peste 500 rochii pe an. Materialele folosite sunt achiziționate din fabrici de prestigiu de pe piața internațională.

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content