IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Rezultatele intermediare ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în domeniul comercial promovate la Moscova

În cadrul reuniunii lunare a consilierilor economici din statele membre ale UE, organizată la data de 27 martie 2019, la sediul Delegației UE în Federația Rusă, reprezentantul Biroului de Promovare Comercial – Economică Moscova (BPCE Moscova) a prezentat rezultatele Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în primele două luni și jumătate de mandat.

Prezentarea a fost apreciată de către participanți și a suscitat un interes real din partea acestora. Acest eveniment este organizat în continuarea celui dedicat priorităților Președinției României la Consiliului UE și a contribuit pozitiv la asigurarea vizibilității României ca țară care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene.

La eveniment au participat reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Federația Rusă și membri ai secțiilor economice ale Ambasadelor statelor membre UE la Moscova.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content