IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Producătorul român CAT LOGO CHOCOLATE, deja un brand pe piaţa românească de ciocolată personalizată

În 2018, firma S.C. Cat Logo Chocolate S.R.L. a fost desemnată de către A.I.M.M.A.I.P.E. Mureș una dintre firmele Start-Up Nation de succes. Realizările şi unicitatea ideii de business a producătorului târgu-mureşean sunt apreciate din ce în ce mai mult și demonstrează că orice poveste, dacă este tratată cu seriozitate, are succes.

„Start-Up Nation a reprezentat pentru firma noastră infuzia de capital de care aveam nevoie şi fără de care nu am fi reușit sa construim această afacere. Programul ne-a creat totodată posibilitatea de a interacționa şi cu alți participanți la program, care au devenit, între timp, clienții noștri.”

Povestea Cat Logo Chocolate a pornit de la dorința administratorului Alin Mureșan de a lucra pe cont propriu şi a dezvolta ideea care i s-a părut cea mai ofertantă: prelucrarea ciocolatei în forme şi personalizarea acesteia. „Neavând capitalul necesar, Start-up Nation a fost șansa”, a mărturisit antreprenorul.

Astfel demarat, visul lui Alin Mureşan a început să capete formă, apărând primele comenzi pentru evenimente corporate sau lansări de produse, în scurt timp firma reușind să-şi contureze o imagine puternică pe piaţa românească.

În prezent, producătorul român are un portofoliu extins de corporaţii importante. Printre clienţii fideli ai Cat Logo Chocolate, se regăsesc  Forbes Romania, Combinatul Azomureș, Antibiotice Iasi, Viggo by Cătălin Botezatu, Materom piese auto Târgu Mureș, Aliat Exclusive dealer Range Rover, Jaguar, Auto Shunn Timișoara dealer Mercedes, Eximprod Buzău şi alţii.

În data de 6 aprilie 2019, Cat Logo Chocolate organizează primul Track Day pe circuitul de viteză auto-moto Transilvania Motor Ring, un eveniment de promovare a brandului propriu.

S.C. CAT LOGO CHOCOLATE S.R.L.

https://catchocolate.ro/

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content