IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Producătorul de mobilă Ecomatrix din Satu Mare – 95% din producție la export şi o cifră de afaceri de 1.7 mil. EUR în 2018

„Participarea la târgurile internaționale este cea mai eficientă pârghie economică pentru dezvoltare, creare de locuri de muncă şi asigurarea unei prezenţe sustenabile pe piețele externe“, a declarat antreprenorul Attila Egei despre avantajele aduse afacerii sale de Programul de Promovare a Exporturilor, de care a beneficiat.

În ultimii cinci ani, producătorul român de mobilă a participat, prin PPE, la IMM Köln, Salone Milano, Maison & Objet Paris, Birmingham Furniture Fair, ICFF New York şi IFFS Singapore, unde produsele expuse au atras atenţia publicului asupra mobilei româneşti de bună calitate.

Tot prin Programul de Promovare a Exporturilor, mesele din lemn masiv, scaunele, fotoliile, canapelele şi alte elemente de mic mobilier pe segmentul premium vor fi expuse de Ecomatrix, în perioada 9-14 aprilie a.c., la Salonul de Mobilă din Milano.

Târgurile internaţionale la care participă reprezintă, pentru antreprenorul sătmărean, atât un prilej  de întâlnire cu furnizorii şi clienţii existenţi, cât și o ocazie de creştere a vizibilităţii brandului prin prezentarea noilor modele şi o oportunitate pentru lărgirea și diversificarea portofoliului de clienți.

Despre Programul de Promovare a exporturilor, am aflat prin intermediul Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România”, au declarat reprezentanții firmei.

Ecomatrix SRL este o firmă cu capital românesc, specializată în elemente de mic mobilier pe segmentul premium, cu un număr de 14 angajați direcți şi cu un mod de operare în sistem outsourcing (pentru un procent semnificativ din componente şi operațiuni).

ECOMATRIX SRL

https://www.ecomatrix.ro/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content