IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Studio pentru evenimente culinare, la Iași, realizat prin Start-up Nation

M&G FOOD STUDIO este un spațiu dedicat team building-urilor, petrecerilor de firmă, aniversărilor și evenimentelor cu tematică culinară, un mix perfect între bucătăria de acasă și sufrageria în care ne place să petrecem timp de calitate cu prietenii, colegii sau familia.

Acesta este un vis mai vechi, care, după o lungă așteptare și muncă intensă a devenit realitate”, spune administratorul firmei Gabriela Ferent. “Programul Start-up Nation 2017, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, m-a ajutat să-mi văd visul implinit, am dotat spațiul cu echipamente de calitate și fiabile și am acoperit o parte din cheltuielile de început”, a conchis reprezentantul firmei.

La M&G Food Studio se pot organiza evenimente culinare, pentru 15-60 de personae, pornind de la un meniu stabilit, în funcție de bugetul, tematica sau preferințele participanților. Un chef coordonator îi va îndruma pas cu pas în realizarea preparatelor, vor  învăța lucruri noi și se vor răsfăța la final cu preparatele realizate.

Cei de la M&G FOOD STUDIO consideră că rețeta succesului lor este un mix între experiența dobândită în anii de activitate în industria ospitalității, echipamentele achiziționate prin Programul Start-up Nation și locația accesibilă, în Copou, pe strada dintre parcul Expoziției și Grădina Botanică.

Evenimente la M&G FOOD STUDIO:

  • team building (poate fi axat pe lucru în echipă, de tip competițional, caritabil, etc);
  • degustări de vinuri și asocierea acestora cu preparate – alaturi de chef-ul locației, se poate implica un somelier care să le dezvaluie participanților secrete de asociere a vinurilor cu preparatele, pentru a îmbunătăți experiența culinară;
  • aniversări –  saăbatoritul va fi ajutat de chef-ul locației și de prieteni, colegi sau familie la elaborarea și pregatirea unui meniu festiv, într-un cadru relaxant; 
  • petreceri de firmă – în care membrii echipei gătesc sub îndrumarea chef-ului, apoi pot petrece în zona special amenajată, alături de ceilalți colegi.
  • petreceri private – în care participanții (prieteni, membrii familiei, etc) gătesc sub îndrumarea chef-ului, după care pot petrece în zona special amenajată.

facebook.com/mgfoodstudio

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content