IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă IMM MMACA

Târgul ”eCom” din Geneva: IT-ul românesc îşi intensifică prezenţa pe piaţa elveţiană

INFORMARE DE PRESĂ

 

Produsele și serviciile româneşti din domeniul IT vor participa la una dintre cele mai importante manifestări europene de profil, târgul ”eCom”, desfăşurat la Geneva în perioada 9-10 aprilie a.c.

Unsprezece companii româneşti vor expune produse și servicii româneşti din domeniile software outsourcing, soluții inovative pentru e-commerce, pentru industria auto, telecomunicații, sectorul bancar, sisteme de securitate, construcții, turism, media.

Participarea la evenimentul expoziţional le va oferi firmelor româneşti oportunitatea creării de noi parteneriate de afaceri și o diversificare a pieţelor de export pentru produsele autohtone, dar și un important capital de imagine, susținut de notorietatea profesionalismului românesc în domeniul IT.

Pe termen mediu, impactul participării se va traduce prin intensificarea prezenței firmelor românești de IT pe o piață accesibilă geografic și cu potențial financiar important.

Firmele româneşti care participă la eCom Geneva sunt: Assist Software SRL, 4E Software SRL, Epoint Web Solutions SRL, Gemini Solutions SRL, Intelligent Digital Marketing SRL, Knowledge Investment Group SRL, Omniconvert SRL, Production SRL, Roweb Development SRL, Tara Com Divers SRL, Vitality Media SRL.

La târgul “eCom“ Geneva vor fi prezente peste 250 de firme expozante, pe un spațiu de peste 7.000 mp.

Evenimentul reunește specialiști în e-commerce & M Commerce, managementul conținutului (CMS), e-CRM și relația cu clienții, rețele sociale, plată și securitate etc.

Participarea firmelor românești a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu Asociația pentru Tehnologia Informației şi Comunicații din România. Valoarea finanțării suportate de MMACA a fost de 190.764 lei fără TVA.

 

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content