IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Mezelurile produse în fabrica Recunoștința, prezente pe toate pieţele europene importante

RECUNOŞTINŢA PRODCOM IMPEX SRL – CRIS-TIM

Principala fabrică a grupului Cris-Tim, Recunoștința Prodcom Impex a participat, prin Programul de internaţionalizare, a cărui beneficară a fost anul trecut, la Salonul internațional de produse alimentare SIAL Paris, cel mai important eveniment mondial în domeniu, alături de alţi 7.020 de expozanți din 109 ţări.

Producătorul român de mezeluri şi-a stabilit, la evenimentul expoziţional din Franţa, noi contacte de afaceri pentru eficientizarea producţiei: achiziția de materie primă la preţuri competitive, achiziția de noi echipamente pentru industria alimentară, obţinerea de alternative la gama de condimente utilizată, îmbunătățirea echipamentelor de monitorizare a temperaturii, optimizarea sistemelor informatice de warehouse management şi trasabilitate.

„Despre Programul de internaţionalizare derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat am aflat prin intermediul Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) şi am aplicat pentru ediția PINT 2018”, a declarat Daniela Gheorghe, Export Area Sales Manager la S.C. Cristim 2 Prodcom S.R.L.

Participarea la SIAL 2018 Paris a reprezentat o şansă de valorificare reală a oportunităților producătorului român de mezeluri de a-şi consolida afacerile atât în Franța, cât şi pe alte pieţe de interes.

Produsele fabricate la Recunoștința Prodcom Impex, se regăsesc în Marea Britanie, Irlanda, Italia, Spania, Austria, Germania, Belgia, Danemarca, Suedia, Olanda, Luxemburg, Elveția, Cipru, Grecia, Franța, Republica Moldova. Brandurile dezvoltate de Recunoștința Prodcom Impex sunt: Cris-Tim, Matache Măcelaru și Alpinia.

Înființată în anul 2000, fabrica Recunoștința din Filipeștii de Pădure, județul Prahova produce, în prezent, 150 de tone pe zi, iar gamele includ produse fierte afumate, crud-uscate, specialități şi Salamul de Sibiu, care necesită un certificat special de producție.
În 2011, producătorul român a achiziționat un echipament de procesare la înaltă presiune, apropiindu-se astfel de obiectivul de a avea cele mai sănătoase produse din industrie. Începând din iunie 2017, Recunoștința Prodcom Impex a eliminat din lista ingredientelor: soia, glutenul, coloranții artificiali, MSG si amidonul.
Fabrica este certificata in prezent cu ISO 9001: 2008 (Sistemul de management al calității), ISO 14001: 2004 (Sistemul de management de mediu), ISO 18001: 2007 (Sistemul de management al sănătății si securității), ISO 22000: 2005, FSSC 22000 (standardul GFSI), precum si certificatul IGP (Locație protejată geografică) – certificare pentru producția de Salam de Sibiu.
Fabrica Recunoștința are o suprafață de 15.000 mp și 900 de angajați, fiind cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. Fabrica deţine și un laborator de cercetare dotat cu cele mai performante echipamente.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content