IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

O idee câştigătoare şi o afacere cu potenţial: cabina fotografică mobilă

Party Pixel – cabină fotografică

Programul Start-Up Nation i-a oferit antreprenorului bucureştean Adrian Sarsama deopotrivă un motiv de a rămâne în țară şi un impuls de a-şi concretiza o pasiune – astfel s-a născut Cabina Foto Party Pixel.

Proiectul cabinei fotografice a pornit la drum cu sprijinul unei finanţări nerambursabile în cadrul proiectului Start-Up Nation, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat.

„Cunoșteam prețurile echipamentelor, tehnologia și cam care ar putea să fie traiectoria unei afaceri cu cabine fotografice, motiv pentru care nu m-am gândit să investesc într-o pasiune”, a mărturisit antreprenorul. „Șansa oferită însă prin programul Start-Up Nation a reușit să îmi deschidă un drum chiar în clipa în care nu m-aș fi gândit că se va întâmpla”, a adăugat reprezentantul Party Pixel despre aplicarea la SUN.

Party Pixel oferă cabine fotografice profesionale şi mobile pentru evenimente personale sau corporate. Firma pune la dispoziţia clienţilor săi fotografii, accesorii, elemente de decor (props-uri), personalizare grafică, precum şi asistenţă tehnică permanentă pe durata desfășurării evenimentului.

„Cel mai important pas a fost făcut, cu ajutorul Start-up Nation, mai departe cred că proiectul are mari șanse să fie sustenabil pe termen lung”, a mai declarat reprezentantul Party Pixel.

www.partypixel.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content