IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Brandul Chester Time – creat ca urmare a finanțării Start-up Nation

O mică firmă din Craiova a aplicat în anul 2017 la Programul Start-up Nation, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și a obținut finanțare pentru producția de canapele tapițate.

“Cunoșteam deja programele pentru IMM-uri, deoarece am participat la Programul EMPRETEC și cu prima ocazie am aplicat și la Start-up Nation. La ajutorul nerambursabil din program am venit și cu resurse proprii”, ne-au declarat reprezentanții firmei Chester Time – www.chestertime.ro.

Firma produce canapele tapițate la standarde de calitate și design certificate în UE iar în ianuarie 2018 a facut primele angajări din rândul șomerilor. “În prezent avem un număr de 11 angajați, majoritatea persoane defavorizate. Am ajuns acum, de la o canapea la 2-3 zile, să producem 2-3 canapele pe zi”, spunea Oana Chirea, reprezentatul Chester Time.

Motto-ul Confort, eleganță și frumusețe în interiorul caselor din întreaga lume confirmă ambiția antreprenorilor de a-și promova produsele pe cât mai multe piețe. Un prim pas a fost deja făcut, de la 1 aprilie 2019, au intrat pe piața din Bulgaria, urmează Italia, Suedia, Marea Britanie și Germania.

Firma Chester Time a lansat deja 5 colecții de canapele – Geneva, Zurich, Lugano, Lausanne și Troia, este membru al Asociației Producătorilor de Mobilă din România și al Construct Cluster Oltenia.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content