IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Rezultatele intermediare ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în domeniul comercial prezentate la Havana

În cadrul reuniunii lunare a consilierilor economici din statele membre ale Uniunii Europene, organizată la data de 3 aprilie 2019, la sediul Delegației UE în Cuba, reprezentantul Biroului de Promovare Comercial – Economică Havana (BPCE Havana) a prezentat rezultatele Președinției României la Consiliul Uniunii Europene pentru primele două luni și jumătate de mandat.

Acest eveniment este organizat în continuarea celui dedicat priorităților Președinției României la Consiliului UE și a contribuit pozitiv la asigurarea vizibilității României ca țară care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene. Prezentarea a fost apreciată de către participanți și a suscitat un interes real din partea acestora.

Reuniunea a fost organizată și prezidată de către șeful Secției Politic, Economic, Presă și Comunicații din cadrul Delegației UE la Havana, Andrea Rossi, și a mai inclus pe agendă teme privind relațiile economice UE – Cuba.

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content