IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

De pe plantaţie în ceaşcă: cafeneaua Haute Cup oferă adevărata experiență a cafelei de specialitate

Pasiunea pentru cafea a trei tineri antreprenori a primit numele de Haute Cup, prima cafenea de specialitate/prăjitorie de cafea deschisă în orașul Constanţa.

HAUTE CUP (TRIPLE A COFFEE DISTRIBUTION SRL)

Programul Start-Up Nation, despre care au aflat din presă, a reprezentat impulsul pentru dezvoltarea afacerii. „Am fost convinși de un prieten care deja aplicase să depunem un proiect pentru prăjitorie de cafea”, ne-au spus reprezentanţii Haute Cup.

Prin intermediul finanţării nerambursabile primite, ei au achiziţionat echipamentele necesare tehnologizării procesului de prăjire a cafelei, iar în momentul implementării proiectului, au deschis o unitate destinată exclusiv prăjirii cafelei de specialitate.

„Noile echipamente ne-au permis să creștem capacitatea de prăjire a cafelei de la 6 kg pe oră la 48 de kg pe oră, dar şi un control mai bun în ceea ce privește prepararea cafelei”, au spus antreprenorii constănțeni.

Cu ajutorul programului Start Up Nation, dar şi cu investiții proprii, afacerea antreprenorilor constănțeni a crescut de la o singură locație la trei sedii – două cafenele de specialitate şi o unitate dedicată prăjirii cafelei de specialitate.
„Am investit constant în know-how şi în echipamente, axându-ne pe educarea segmentului de consumatori, dar şi pe dezvoltarea personalului. De-a lungul timpului, ne-am perfecționat prin cursuri specializate de prăjirea cafelei şi prepararea ei”, TRIPLE A COFFEE DISTRIBUTION SRL vinde şi boabe de cafea, atât pe site-ul www.hautecup.ro, cât şi pe site-uri partenere. De asemenea, firma distribuie cafea proaspăt prăjită localurilor partenere.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content