IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Participarea la târgurile internaţionale a impus brandul românesc Mark Oliver pe piaţa mondială a mobilei

„Noi suntem o făbricuță cu 20 angajați şi, până acum doi ani, am produs mese doar pentru piața internă”, a început povestea Adrian Giurgiu, sales manager Creative Concept.

Apoi, prin Programul de Promovare a Exporturilor, compania Creative Concept şi-a promovat propriul brand premium, Mark Oliver, la o serie de târguri internaţionale de profil – Milano 2018, Paris 2018, New York 2018, Köln 2019, Singapore 2019. În urma acestor participări, mesele şi măsuţele de cafea Mark Oliver au adus celor doi fraţi antreprenori din judeţul Mureş o creştere a aportulului exporturilor la cifra de afaceri a firmei.

Despre experiența prezenţei la aceste evenimente expoziționale internaționale, reprezentantul brandului Mark Oliver a declarat că efectele acestor participări pot apărea chiar la luni distanță de încheierea târgului. „Un exemplu concret este ICFF New York, unde prima comandă a venit la şase luni după târg. Până acum, fiecare târg a dat roade în cazul companiei noastre.”

O altă experiență semnificativă a fost cea a târgului de mobilă din Singapore, unde interesul vizitatorilor pentru produsele Mark Oliver a fost ridicat. Printre aceştia, mulți au fost importatori sau unici distribuitori ai unor branduri de renume în zone pe care firma românească nu le mai abordase prin celelalte târguri, deschizând astfel noi ferestre de oportunitate către: Australia, Noua Zeelandă, vestul Canadei, Coasta de vest a SUA, Japonia, India, UAE.
Mark Oliver este un brand nou în industria producătorilor de mese, care face parte din compania Creative Concept, firma cu peste 10 ani experiență în producția de mese pentru alte branduri, cu peste 60.000 de mese vândute. Mesele Mark Oliver sunt produse de la zero în România.

CREATIVE CONCEPT – brandul MARK OLIVER
https://markoliver.studio/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content