IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM PRESRO2019

Promovarea rezultatelor intermediare ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în domeniul comercial la Copenhaga

Demersurile reprezentanților Birourilor de Promovare Comercial – Economică (BPCE) continuă prin acțiunea reprezentantului BPCE Copenhaga. Acesta a avut o întrevedere, în 8 aprilie, cu ambasadorul pentru politică comercială din cadrul Ministerului Afacerilor Externe danez, Søren Kelstrup, care este membrul titular al Danemarcei în cadrul Comitetului de Politică Comercială.

Ambasadorul danez pentru politică comercială, Søren Kelstrup, a apreciat activitatea întreprinsă până la această dată de către Președinția română la Consiliul Uniunii Europene. De asemenea, a făcut o serie de aprecieri privind subiectele care ar putea fi incluse pe agenda reuniunii formale a Consiliului Afaceri Externe – Comerț, care va avea loc în 28 mai 2019 și a menționat poziția pe care Danemarca o promovează în relație cu diferite subiecte din aria politicii comerciale comune.

Reprezentatul BPCE Copenhaga a demarat procesul de pregătire a unei dezbateri privind teme curente de politică comercială, organizată în marja Președinției României la Consiliul UE, în luna iunie 2019. Cu ocazia întrevederii menționate mai sus, ambasadorul danez pentru politică comercială a acceptat invitația de a participa la eveniment în calitate de keynote speaker.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content