IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

De la hobby, la afacere

Cristina Gomboș a aflat din presă, în 2017, despre Programul Start-up Nation, derulat de Ministerul pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, exact când avea nevoie. Ea începuse deja să-și contureze pe hârtie ideea de a-și transforma hobby-ul – lucrul cu lâna – într-o afacere.

“Prin Start-up Nation am reușit să am acces la mașini de tricotat, brodat, cusut, împâslit de ultima generație. Partea de implementare a planului de afaceri am realizat-o singură, cu ajutorul echipei de profesioniști de la Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Timișoara, deschiși la orice întrebare am avut, și da, am avut multe”, ne-a declarat tânăra antreprenoare.

Aceasta a învățat mult în ultimii ani și a avut parte de provocări pe care le-a depășit cu succes. “Cele mai mari greutăți le-am întâmpinat în relația cu furnizorii, în găsirea, pregătirea și motivarea forței de muncă și desigur în antreprenoriat – în a ajunge să cunoști, să înțelegi și să aplici numeroasele aspecte din managementul unei afaceri”, a spus Cristina Gomboș.

Afacerea Fairy tales by Cristina înaintează cu pași mici, dar siguri. În următoarea perioadă se vor axa pe producția de tricotaje, broderie și articole decorative din lână, vor realiza site-ul și vor lansa colecția pentru vară, cu mare accent pe promovare.

Mă consider foarte norocoasă pentru ajutorul primit prin Start-up Nation 2017 pentru a-mi împlini visul și recomand acest program – Cristina Gomboș, beneficiar al Programului Start-up Nation.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content