IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM MMACA

Exporturi de 2 mil. euro pentru producătorul român de mobilă Carel Woodworks

Prin Programul de Promovare a Exporturilor, firma sătmăreană a participat, începând cu anul 2016, la cele mai importante târguri internaționale de mobilă: Milano, Köln, Paris, Moscova, Singapore, New York.

Beneficiile prezenţei la aceste evenimente expoziţionale au fost, în primul rând, cele de promovare, de creştere a vizibilităţii şi credibilităţii producătorului român, apoi contactul direct cu tendințele pieţei şi aşteptările clienţilor.

„Acest lucru s-a manifestat în cifra de afaceri, în felul în care am evoluat, în felul în care suntem priviți şi solicitați”, au mărturisit reprezentanţii Carel Woodworks. Tot ei au recunoscut că rezultatele reale, palpabile, apar în timp, iar o prezenţă constantă în pavilionul naţional al României generează încredere în rândul noilor clienţi şi un anume grad de satisfacţie pentru clienții tradiționali. „În urma expozițiilor, începi să construiești, ca orice relatie, astfel am reușit să ne creăm un portofoliu de clienți care se potrivesc profilului nostru”.

Exporturile de mobilă ale firmei au crescut de la an la an, în anul 2016 dublându-se faţă de 2015, iar în 2017 creșterea a fost de 30% faţă de 2016, ajungând la o valoare a exportului de cca 2 mil. euro.

Despre Programul de Promovare a Exporturilor derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, reprezentanţii Carel Woodworks au aflat „de la cei care atunci erau deja membri ai Asociaţiei Producătorilo de Mobilă din România, motiv pentru care am devenit şi noi membri ai acestei organizații, care s-a dovedit foarte benefică pentru producătorii români”.

Carel Woodworks

https://www.carel.ro/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content