IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Antreprenorii din Brașov sunt invitați la seminarul “Investește pentru viitor”

INFORMARE DE PRESĂ

 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Bursa de Valori București (BVB) organizează joi, 18 aprilie, la Brașov, seminarul național „Investește pentru viitor”, eveniment dedicat mediului de afaceri din județul Brașov și județele limitrofe.

Începând cu ora 09:30, la Centrul de conferințe Europa al hotelului Aro-Palace, antreprenorii pot afla despre oportunitățile pe care piața de capital românească le oferă societăților care au proiecte de dezvoltare.

Pe parcursul evenimentului, reprezentanții iHunt, societate în curs de listare pe Piața AeRO a BVB și AAGES, societate ale cărei acțiuni sunt listate pe Piața Principală a BVB, vor prezenta rolul important al pieței de capital în dezvoltarea societăților antreprenoriale.

Alături de aceștia, vor fi prezenți experți ai societății Estinvest, unul dintre intermediarii experimentați în atragerea resurselor financiare necesare punerii în practică a proiectelor de dezvoltare a afacerilor antreprenorilor români.

Din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) va participa secretarul de stat Sorin-Valeriu Naș, care a declarat: “Prin programul Investește pentru viitor! ne-am propus să prezentăm antreprenorilor autohtoni soluții alternative de finanțare prin intermediul pieței de capital din România. Bursa de Valori București oferă, atât societăților  mature, cât și start-up-urilor sau IMM-urilor, alternative de finanțare. Astfel, MMACA vine în sprijinul mediului de afaceri prin acțiuni menite să contribuie la dezvoltarea și consolidarea afacerilor, iar dezvoltarea pieței de capital din România reprezintă unul din principalele obiective pentru anul 2019”.

„Ne dorim să vedem cât mai mulți antreprenori interesați să înțeleagă mecanismele bursei, să înțeleagă că piața de capital chiar este o soluție pentru dezvoltarea la un alt nivel al companiilor pe care le dețin, să înțeleagă că disciplina impusă de regulile pieței de capital va fi «remunerată» de investitori printr-o evaluare corectă la tranzacționare a acțiunilor respectivei companii”, a declarat directorul general al Bursei de Valori București, Adrian Tǎnase.

Participarea la seminarul de la Brașov este gratuită și se poate realiza prin completarea formularului disponibil AICI.

Evenimentul de la Brașov face parte din seria de nouă seminarii dedicate mediului de afaceri, organizate în nouă orașe din țară (Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești, Târgu Mureș și Timișoara) prin care antreprenorii și reprezentanții mediului de afacerilor vor putea afla informații despre pârghiile și mecanismele bursiere dedicate dezvoltării afacerilor lor.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content