IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM MMACA

Un vis împlinit prin Start-Up Nation: Atelierul de creaţie vestimentară Alina Avram

Povestea tinerei antreprenoare născute în Drobeta-Turnu Severin a luat întorsătura pe care o visase în anul 2017, când proiectul său a fost selectat în cadrul programului Start-Up Nation, dându-i curajul de a se muta la Constanţa şi a deschide acolo porţile propriului Atelier de creaţie vestimentară.

„Programul Start-up Nation a fost imboldul de care am avut nevoie să pornesc la drum. A fost extraordinar să pot beneficia de acest ajutor la început de drum, când nevoile sunt multe, iar resursele, limitate”, ne-a declarat designerul Alina Avram. „Am considerat că orașul meu natal nu-mi oferea foarte multe șanse de a mă dezvolta.  Am ales marea pentru că mama s-a născut aici şi pentru că mă inspira”, şi-a motivat ea decizia de a porni la drum în oraşul de la malul mării.

Astfel început, drumul tinerei antreprenoare a continuat armonios, comenzilor custom-made, made-to-measure, pentru rochii de ocazie şi de mireasă, urmându-le serii mici de ready-to-wear, vândute în magazine de profil.

Recunoașterea a venit şi din partea specialiştilor în domeniul modei, ţinutele designerului Alina Avram fiind prezentate şi apreciate în cadrul unui show de televiziune despre stil.

„Ne-am propus sa ne extindem suficient cât să ne putem susține întreaga afacere, dar să ne şi păstrăm identitatea ca brand exclusivist”, a fost promisiunea creatoarei de modă.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content