IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM MMACA

Boutique cu idei la Bacău

Oranjeria cu Idei este un spațiu creativ în care se întâlnesc oameni, idei, nevoi, branduri. Cu o experiență în publicitate de peste 8 ani, Roxana Șmil, creatoarea Oranjeriei, spune că deși lucra în domeniu, încă testa nevoia de piață a mediului de business băcăuan. Acum oferă soluții, concept și recomandări de promovare a afacerilor celor care îi devin clienți.

“Am aflat despre programul Start-up Nation, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin intermediul consultantului care m-a ajutat la depunerea proiectului. Aveam nevoie de infrastructură și echipamente pentru a putea implementa ideea. Și cum investiția necesară nu era la îndemână, programul Start-up Nation a venit să îmi ofere oportunitatea pentru a apăsa butonul de start”, ne-a declarat reprezentanta firmei.

Prin programul Start-up Nation a obținut suportul necesar pentru a putea produce partea de foto-video pentru toate nevoile de promovare ale clienților, fie că a fost vorba de promovarea business-to-client sau business to business. Astfel, a fost posibilă producerea de conținut editorial și de promovare pentru toți clienții precum și campanii de comunicare eficiente.

Într-un singur an de la înființare, cei de la Oranjeria cu Idei:

  • Au organizat peste 18 evenimente pentru companii, ONG-uri și inițiative locale;
  • Au realizat 6 proiecte de branding și 2 proiecte de rebranding;
  • Au implementat strategie de promovare și repoziționare pentru companii și ONG-uri;
  • Au realizat comunicate de presă, articole de promovare, articole pentru site-uri, broșuri și materiale de promovare;
  • Au realizat conținut video pentru pagini de social media, website-uri de prezentare și evenimente de promovare, fotografii de produs, de eveniment și pentru social-media;
  • 20 de clienți din județul Băcău i-au ales ca parteneri;
  • Au peste 700 de postări în social media.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content