IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM PRESRO2019

Promovarea rezultatelor intermediare în domeniul politicii comerciale ale Președinției României la Consiliul UE în Slovenia

Ambasada României în Slovenia a organizat la data de 17 aprilie 2019 cea de-a treia reuniune a șefilor de misiune din statele membre UE acreditați în Slovenia. Invitatul special al acestei reuniuni a fost ministrul sloven al finanțelor, Andrej Bertoncelj.

Aceasta a fost prima reuniune a șefilor de misiune organizată în afara capitalei, având loc în Smarje, la invitația consulului onorific al României în Slovenia, Ludvik Glavina. Programul reuniunii a inclus, în premieră, o vizită la o întreprindere economică, participanții vizitând operatorul portuar Luka Koper.

Cu ocazia reuniunii, au fost promovate atât prioritățile în domeniul politicii comerciale ale Președinției României la Consiliul UE, cât și rezultatele intermediare ale primelor luni de mandat.

De asemenea, ministrul sloven al finanțelor, Andrej Bertoncelj, a prezentat reperele prognozei economice a Sloveniei pe termen scurt și mediu, prezentare urmată de un dialog cu participanții.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content