IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Ţinte atinse de producătorul român de mobilă Quadra Invest la târgurile internaţionale

Quadra Invest – Furniture by Quadra

www.furniture-by-quadra.com

https://www.facebook.com/furniture.by.quadra/

Producătorul târgoviştean de mobilier Quadra Invest a avut ocazia să-şi întâlnească clienţii străini şi să le asculte propunerile la târgurile internaţionale de profil, la care a participat prin Programul de Promovare a Exporturilor. Personalizarea mobilierului, caracteristică activităţii Quadra, atrage mereu noi categorii de clienţi, prin modelele, finisajele şi gama diversă de materiale de tapițat.

„Am aflat de Programul de Promovare a Exportului prin intermediul  Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, încă de la lansarea sa”, ne-a declarat Daniela Baisan, reprezentanta Quadra Invest.

La IMM Cologne (Germania), SIM Milano (Italia) şi Maison et Objet (Franța), manifestări expoziţionale la care este participant tradiţional, dar şi prin participările ocazionale la NEC Birmingham (Marea Britanie), Mebel (Rusia), Esprit Meuble (Franța), ICFF New York (Statele Unite) şi IFF Singapore, producătorul român de mobilă şi-a promovat marca proprie „Furniture by Quadra”, caracterizată de stilul tradițional, reinterpretat, răspunzând nevoilor de funcționalitate şi confort ale ritmului de viață modern.

Cu acest prilej, Quadra Invest a stabilit contacte valoroase pe termen lung, şi-a cunoscut concurenţa şi s-a familiarizat cu specificul piețelor respective, cu oportunităţile oferite de acestea, dar şi tendințele din sector.

„În multe ocazii, ne-am realizat obiectivele propuse”, au mărturisit reprezentanţii Quadra Invest.

Quadra Invest este o firmă producătoare de mobilier din lemn şi mobilier tapițat, activă pe piață de mai bine de 20 ani, clienții principali fiind detailiști şi angrosiști din întreaga lume. Produsele din lemn – comode, biblioteci, mese, birouri, noptiere, șifoniere, mobilier de bucătărie, completate de o colecție de modele tapițate – scaune, fotolii, canapele – sunt comercializate sub numele „Furniture by Quadra”. Pentru mobilierul din lemn, firma oferă o gamă largă de finisaje, permițând individualizarea fiecărei piese comandate. Aceeași flexibilitate legată de opțiunile de finisare şi tapițare este valabilă şi pentru produsele tapițate.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content