IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Trika Consulting: Programe speciale pentru dezvoltare personală, self-leadership şi spiritual leadership

Pentru Petruta Luminita Feyer, fondatorul firmei de training și coaching Trika Consulting, programul „Femeia Antreprenor” a deschis o nouă perspectivă pentru businessul său.

Experienţa conferințelor si a workshop-urilor tematice la care a participat, atât în tara, cât şi în străinătate, prin ediţia 2018 a programului, a reprezentat o oportunitate de promovare a brandului creat, dar şi de relaţionare cu alte femei antreprenor, cu poveşti despre provocări, eşec, perseverență si reuşită.

Am aflat de programul „Femeia Antreprenor” prin Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor”, a declarat fondatoarea Trika, care a apreciat iniţiativa MMACA de a dedica un program doamnelor care au intrat în mediul antreprenorial.

Trika Consulting oferă programe speciale și personalizate pentru organizațiile din țară și străinătate. „Misiunea noastră este de a crește nivelul de conștientizare al angajaților la toate nivelele ierarhice, ajutându-i să-și realizeze adevăratul potențial. Ca rezultat, ei devin mai atenți, mai empatici și onești nu numai față de organizația în care activează, ci mai ales cu ei înșiși și cu ceilalți”, a motivat antreprenoarea necesitatea unei companii ca Trika în actualitatatea socială românească.

Trika Consulting organizează seminarii, workshop-uri și conferințe cu privire la abilitățile de soft skills. Acestea sunt programe speciale pentru dezvoltarea personală, self-leadership sau spiritual leadership, care este o nouă abordare în zona de conducere.

A instrui talentele existente este esențial pentru îmbunătățirea abilităților, a cunoștințelor și a nivelului de conștiință”, consideră antreprenorarea bucureşteană.

TRIKA CONSULTING

www.trika.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content