IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Produsele şi serviciile românești de publicitate, promovate în Silicon Valley

INFORMARE DE PRESĂCompanii românești din domeniul producției publicitare vor fi prezentate pe piaţa americană în cadrul unei misiuni economice care se va desfășura în perioada 2-9 iunie a.c., în San Jose, SUA.

Şapte firme de profil vor vizita, timp de o săptămână, companii precum Apple, Samsung, HP, EA (Electronic Arts), Cisco, Google, Facebook, nVIDIA, Netflix, Oracle, Tesla, Symantec sau Intel.

Antreprenorii români, prezenți în misiune, vor avea întâlniri de afaceri şi match-making cu firme din media și IT&C, pe cea mai mare platformă tehnologică și de inovare de acest gen din Statele Unite.

Misiunea este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC). Valoarea finanțării este de 182.053 lei cu TVA.

Firmele participante la misiunea economică din Statele Unite ale Americii sunt: Appsmart Software Solutions SRL, Fan Studio SRL-D, Webservice Consulting SRL, Retina Film Production SRL, Mfour Creative Hub SRL, Mmmm Innovative Pixel SRL, Marionette Studio SRL.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content