IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Firme românești din industria IT, în căutare de noi parteneri pe piețele străine

INFORMARE DE PRESĂ

 

O gamă largă de produse şi servicii IT românești va fi prezentată publicului internaţional la târgul TechXLR8 Londra, care se desfăşoară în perioada 12-13 iunie 2019, în Marea Britanie.

Evenimentul expoziţional aduce produse inovative, branduri de renume și lideri mondiali din industria IT în faţa celor aproximativ 15.000 de participanţi așteptați.

Paisprezece companii româneşti vor expune, sub pavilion naţional, pe o suprafață de 102 mp, tehnologii de dezvoltare cross-platform, dezvoltare aplicații mobile, Web și Embedded, servicii mobile de ticketing bazate pe SMS, dezvoltare de software offshore, software la comandă, servicii de dezvoltare near-shore, plăți mobile, sisteme de navigare GPS, servicii de alerte din trafic în timp real, servicii de suport IT, precum şi produse electronice (telefoane mobile Dual SIM și tablete PC).

Firmele româneşti participante la evenimentul expoziţional de la Londra sunt: Altom Consulting SRL, Doctor Solutions SRL, Jetlag Advertising SRL, Juno Software SRL, Memox Vision SRL, Optimyze Consulting SRL, Rebeldot Solutions SRL, Rinf Outsourcing Solutions SRL, Roweb Development SRL, Seven Code Development SRL, Softech SRL, Syswin Solutions SRL , Trakosoft Solutions SRL, Zitec Com SRL.

Participarea românească la TechXLR8 Londra se desfășoară în cadrul Programului de susținere şi promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat. Bugetul aprobat este de 499.980 lei cu TVA.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content