IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM

SERENITY WELLNESS CONCEPT – O oază de linişte departe de aglomeraţia capitalei

O activitate nouă, într-o zonă istorică, nepoluată şi liniştită, care să aducă clienţilor starea de relaxare şi confort dorită – acesta a fost conceptul care a stat la baza micului grup de firme Serenity din Mogoşoaia.

Demarat în urmă cu şase ani ca un centru de înfrumuseţare şi tratamente SPA, proiectul a crescut şi s-a diversificat în anul 2017, în urma aplicării la programul Start-Up Nation, aşa cum ne-a declarat Ovidiu Volciuc Ionescu, administratorul Serenity Wellness Concept.

Astfel au apărut SERENITY FITNESS şi SERENITY FLOAT, ale căror dotări performante au fost achiziţionate prin intermediul programului derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

SERENITY FITNESS are ca activitate întărirea fizica prin exerciții de forță si mișcare, iar SERENITY FLOAT asigură fluxul wellness şi fitness prin relaxare totală în cadrul sălilor de terapie prin flotare (plutire), care beneficiază de un echipament ultramodern de ultimă generație, de o salină cu sare de Himalaya şi de un hammam ultra dotat.

Home – Serenity Wellness

 

         

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content