IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Oportunităţi de creștere a vizibilităţii sectorului IT&C din România la ConnecTechAsia

INFORMARE DE PRESĂ

 

Companiile româneşti din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor urmăresc să-şi sporească exporturile de produse și servicii IT&C pe pieţele externe în cadrul târgului internaţional ConnecTechAsia – Singapore 2019, care se desfăşoară în perioada 18-20 iunie a.c.

Cele opt firme participante vor beneficia de o triplă expunere şi de şansa de a consolida brandul sectorial pe plan internațional, în cadrul evenimentelor specializate organizate în marja târgului: BroadcastAsia, CommunicAsia și NXTAsia.

Reprezentanţii companiilor românești vor avea schimburi de idei şi experiență cu specialiști din domeniu, în cadrul conferințelor despre tendințele pieței, şi vor analiza oportunităţile concrete de pătrundere pe piaţa asiatică a firmelor care participă pentru prima dată la eveniment. Pentru firmele care au deja contacte cu această piață, prezenţa la târgul de la Singapore reprezintă o ocazie de a-şi consolida poziția şi a căuta modalități de diversificare a exporturilor.

Se estimează că pe parcursul celor trei zile, la ConnecTechAsia – Singapore 2019, cea mai mare platformă tehnologică și de inovare de profil din Asia, vor fi prezenți peste 40.000 de participanți. Acestora li se vor prezenta tehnologii și inovații de vârf în domeniul comunicațiilor. Expozanții şi vizitatorii vor participa, de asemenea, la o serie de evenimente și activități experimentale despre viitorul tehnologiei.

Prezenţa românească la ConnecTechAsia este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin Programul de promovare a exportului, în colaborare cu Asociaţia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii din România (ATIC). Firmele româneşti care expun, pe o suprafață de 90 mp, sunt: Assist Software SRL, Bitdefender SRL, Cexina Soft SRL, Holisun SRL, Omniconvert SRL, Rebeldot Solutions SRL, Scaleit SRL, Tellence Technologies SRL.

Valoarea finanțării este de 408.894 lei cu TVA.

 

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content