IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Educare prin programul Femeia Antreprenor în servicii de imigrare și mobilitate globală

După 15 ani de muncă în domeniul juridic şi al resurselor umane, atât în sistemul de stat, cât şi în diverse corporații, Gabriela Pleşa a ieşit din postura de angajat şi a înfiinţat, în anul 2017, propria companie: Global Mobility & Corporate Experts.

Ideea afacerii a pornit din observaţia antreprenoarei legată de faptul că legislaţia comunitară din domeniul imigrărilor și/sau a mobilității internaţionale a forței de muncă este prea puţin sau deloc cunoscută.

Prin intermediul companiei sale, antreprenoarea oferă acum consultanță companiilor în domeniul mobilității angajaților, imigrării și dreptului muncii și în diverse arii din sfera dreptului corporatist.

„Programul Femeia Antreprenor m-a ajutat pe mai multe dimensiuni”, a mărturisit Gabriela Pleşa, General Manager Global Mobility & Corporate Experts, participant în cadrul ediţiei 2018 a programului.

În primul rând, i-a confirmat alegerea de a urma drumul antreprenoriatului. Apoi, prin ideile de afaceri și poveștile celorlate participante la program, a descoperit creativitatea în business şi a preluat-o şi în compania sa. Şi, tot prin experinţa din cadrul programului, a cunoscut o altă antreprenoare care, ulterior, a devenit furnizor de servicii pentru compania sa pe partea de comunicare și PR, Ana Maria Gardiner.

În prezent, Global Mobility & Corporate Experts are peste 17 clienți constanți, companii multinaționale și câteva companii locale cu activitate în statele UE. Cifra de afaceri se ridică, în cei doi ani de activitate, la peste 95.000 Euro.

Global Mobility & Corporate Experts este o companie de consultanță specializată în servicii de imigrare și mobilitate globală, servicii de resurse umane și dreptul muncii, drept corporativ și comercial, servicii de consultanță fiscală și contabilitate.

Cu o experiență consistentă în aceste domenii, echipa Global Mobility & Corporate Experts acoperă următoarele sectoare economice: auto, industrie petrolieră, imobiliare, construcții, telecomunicații, tehnologie IT și FMGC.

www.globalmobility.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content