IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

O experiență internațională de business pentru consultantul în afaceri Simona Straton, prin programul „Femeia antreprenor”

Pentru Simona Straton, ideea unei afaceri proprii s-a născut încă din copilărie, răsfoind revista „Idei de afaceri”, la care ulterior s-a şi angajat. Acesta a fost începutul. Au urmat 13 ani de experienţă în marketing, PR, advertising, consultanţă în afaceri, cărora le-a urmat, firesc, pornirea propriului business.

Prin programul “Femeia Antreprenor 2018”, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în cadrul căruia a obţinut punctaj maxim, Simona Straton a participat, la Paris, la un workshop pe tema bunelor practici în crearea de parteneriate externe de succes pentru IMM-urile conduse de femei.

Programul a fost o provocare interesantă și o oportunitate de a vorbi despre mine și activitatea mea cu argumente clare”, a declarat Simona Straton, pentru care programul a reprezentat o oportunitate de a cunoaște mediul de afaceri din Franța.

Simona Straton este business counselor şi elaborează strategii de creștere a întreprinderilor antreprenoriale pentru care lucrează.

Ea a reprezentat România ca speaker la `Convenția Internațională de Consultanță în Afaceri 2018` din Lisabona, unde a fost desemnată de către oficialitățile din Portugalia reprezentant al României într-o misiune comercială în Portugalia și Spania, fiind “opinion maker” și “business consultant”. Acolo a vizitat fabrici, companii și afaceri locale în ideea de a dezvolta parteneriate internaționale.

De-a lungul timpului, a fost implicată activ în proiecte naționale și internaționale pentru a cunoaște abordări în dezvoltarea afacerilor în Monaco, Austria, Bulgaria, Italia, Ungaria, Portugalia, Spania, Turcia, Serbia, SUA și Rusia.

În luna martie 2019, a fost nominalizată la categoria „Antreprenor” de către Global Woman, ajungând printre finaliste.

În luna mai 2019, a primit premiul cel mare la categoria „Femeia antreprenor din România”, Global Woman National Awards, acesta reprezentând 50% voturi și 50% analiza juriului. Astfel, ca reprezentant al României, a intrat în competiția internațională, alături de țările: Suedia, Olanda, Franța, Italia, Gemania, Belgia, Norvegia, Austria, Albania, Kosovo și SUA (Los Angeles). Competiția se va încheia pe 30 Iunie 2019.

De asemenea, Simona Straton va fi prezentă și la Global Woman Summit, ce se va desfășura la Londra.

https://www.facebook.com/StratonSimona/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content