IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Rolul IMM-urilor și al structurilor de sprijinire a afacerilor ca instrumente pentru dezvoltarea regională, dezbătut la București de oficiali SUERD

INFORMARE DE PRESĂ

 

În perioada 27-28 iunie va avea loc, la București, în marja deținerii de către România a Președinției rotative la Consiliul UE, sub moto-ul ”Promovăm coeziunea pentru o prosperitate comună în regiunea Dunării”, a 8-a ediție a Forumului Anual SUERD. România exercită, în perioada 1 noiembrie 2018 – 30 octombrie 2019, Preşedinţia rotativă a SUERD.

În data de 27 iunie, la Palatul Parlamentului, sala Dimitrie Cantemir, în contextul Forumului Anual SUERD, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și MAE organizează  Reuniunea informală a responsabililor  guvernamentali cu economia şi mediul de afaceri din țările SUERD.

Temele de discuție vor viza măsurile de reducere a decalajului de competitivitate între IMM-uri în țările SUERD, structurile de sprijinire a afacerilor în regiunea Dunării, îmbunătățirea mediului de afaceri, extinderea și consolidarea lanțurilor de valori strategice în regiunea Dunării.

Pe întreaga durată a Forumului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat organizează, la Palatul Parlamentului, în sala I.I.C. Brătianu o Expoziție pentru promovarea bunelor practici de colaborare din statele SUERD (asociații ale oamenilor de afaceri, structuri de sprijin a afacerilor – incubatoare, acceleratoare de afaceri, clustere).

Repere orare pentru jurnaliști:

09:30 – declarații de presă ministrul pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea, Sala Dimitrie Cantemir

11:50-12:00 – fotografia de familie

Jurnaliștii se pot acredita la Palatul Parlamentului, intrarea S2, între  09:00 și 17:00, la Biroul de Acreditări al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, urmând procedura de „late accreditation”. Pentru ridicarea ecusoanelor de acreditare, jurnaliștii vor trebui să prezinte buletinul sau pașaportul, precum și scrisoarea de solicitare pentru acreditare de la instituția media pe care o reprezintă.

Obținerea ecusonului de acces la acest eveniment se poate face doar personal.

Mai multe informații utile pentru jurnaliști pot fi accesate în GHIDUL MEDIA.

Programul Forumului Anual SUERD poate fi studiat accesând link-ul: PROGRAM MEDIA PRELIMINAR

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content