IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Programul „Femeia Antreprenor” a venit în întâmpinarea ambiției antreprenoarei Mina Ciobanu

„Am aflat cu mare surpriză şi bucurie de programul „Femeia Antreprenor”. Mi-a plăcut faptul ca este un program pentru femei, dar nu pentru orice fel de femei, ci pentru cele care vor mai mult decât statutul de angajat”, ne-a declarat Mina Ciobanu, administratorul firmei CM MINETTE INTERNATIONAL SRL.

Societatea pe care a înființat-o în 2018 are ca obiect de activitate asigurarea de servicii de contabilitate, personal salarizare, înființare societăți, obținere autorizații.

Ideea afacerii a început dintr-o disfuncționalitate pe care antreprenoarea a sesizat-o pe piaţa muncii, şi anume nevoia de activitate practică, concretă, pentru absolvenţii de ştiinţe economice, foarte bine pregătiţi teoretic, de altminteri.

E un vis mai vechi, acela de a asigura servicii de contabilitate practică. Am început să caut soluții şi am verificat niște posibilități de finanțare”, ne-a declarat antreprenoarea despre începutul businessului său.

Programul „Femeia Antreprenor” a venit în întâmpinarea acestei iniţiative şi i-a confirmat antreprenoarei convingerea ca obiectivul său este unul realizabil şi, de asemenea, că există organisme care pot finanța astfel de proiecte.

„Scopul meu vine tot din dragoste pentru oameni. Am convingerea că niște oameni care, pe lângă cunoștințele teoretice, au acumulat şi deprinderi practice, sunt mai ușor angajabili şi au mai mari șanse să își găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii lor”, a concluzionat Mina Ciobanu.

Mina Ciobanu – CM MINETTTE INTERNATIONAL SRL

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content