IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

AZ Neo Media, creare de website-uri, magazine online, soft-uri la comandă

”Sunt mai mult decât bucuros să vă prezint povestea mea. Start-Up Nation m-a convins să mă întorc acasă”, spune Claudiu-Andrei Budău, reprezentantul AZ Neo Media, un studio de web-design, soft-uri la comanda si promovare în mediul online a afacerilor.

Claudiu-Andrei Budău, administrator AZ Neo Media a plecat, în Danemarca în anul 2013, pentru a studia Multimedia Design si Comunicare. A aflat despre program când își vizita familia, cu ocazia sărbătorilor pascale.

”Mi-a povestit despre program un prieten și am văzut în el un potențial foarte mare, în ciuda gurilor rele care îmi spuneau că “nu o să primesc bani de la stat niciodată”.

A mers în Danemarca și a început procesul de părăsire a țării fiindcă a crezut în Start-Up Nation. A demarat procedurile de înființare a firmei și a contactat un consultant care l-a ajutat să scrie proiectul cu care a aplicat la Start-Up Nation.

”Am fost foarte optimist în ceea ce privește programul. 4 luni mai târziu am aflat că sunt admis în limita bugetului”, povestește dl. Budău, care a adăugat : ”Acest program m-a ajutat enorm datorită faptului că am putut să îmi achiziționez echipamentele necesare desfășurării activității dar și plata salariilor pentru angajați, întrucât fiind o firmă abia deschisă, nu aveam un portofoliu de clienți și nu aveam nici un venit pentru plata salariilor. Fără ajutorul acestui program, aș fi ajuns în punctul în care mă aflu acum, abia după 3-4 ani de activitate”.

În prezent, firma are 3 angajați și derulează contracte și proiecte atât în România, cât și în alte țări, precum SUA, Danemarca, Germania.

”Ca o concluzie, aș dori să precizez că din punctul meu de vedere, Start-Up Nation este un program de succes și sunt mândru să le spun tuturor că am reușit să pun bazele firmei cu ajutorul acestuia”, mai completează Claudiu-Andrei Budău.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content