IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Iasenti, pasiune și unicitate pentru femei ambițioase

Două întreprinzătoare puternice și ambițioase au luat decizia, în anul 2017, de a îmbina talentul, priceperea și abilitățile organizatorice, transpunându-le într-un proiect atrăgător, în special pentru femei. Cu finanțarea obținută prin programul Start-Up Nation au înființat firma Iasenti, un proiect la început de drum care, prin produsele sale, create cu pasiune și unicitate, pun în valoare feminitatea fiecărei femei.

De programul Start-Up Nation au aflat ”în urma căutării unor finanțări care pot fi accesate de societățile de tip start-up. Acest program (ediția 2017) a fost impulsul de a demara aceasta afacere și mă bucur enorm că am beneficiat de această șansă. Această finanțare a fost accesibilă pentru firme de tip start-up, fără potențial de a investi în echipamente, servicii, salarii etc”, a declarat Aura Necsat, reprezentanta Iasenti.

Iasenti a devenit un brand românesc cu ajutorul subvenției primită în cadrul Programului Start-Up Nation, ediția 2017. Cu finanțarea nerambursabilă întreprinzătoarele au achiziționat echipamentele necesare producției de lenjerie de corp, au asigurat costurile pentru salarii, chirie și realizare site.

În momentul de față, Iasenti este în plină dezvoltare. Recunosc că începutul a fost destul de greu, este dificil să intri pe piața designului vestimentar cu un brand nou, având în vedere că există deja competitori consacrați, cu bugete de investiții mult mai mari, cu o capacitate mai ridicată de producție și cu un buget mai mare pentru promovare. Cu toate acestea, Iasenti a crescut de la o lună la alta, reușind să câștigam încrederea clienților și crescând veniturile obținute din producția realizată”, a spus Aura Necsat.

In principal, IASENTI realizează, pe bază de comandă: halate de mireasă personalizate prin imprimare sau broderie, tricouri personalizate, tricouri pictate, fuste, rochii.

Toate produsele sunt create în atelierul nostru vestimentar, cu implicarea directă a designerului vestimentar ce deține și calitatea de asociat”, a precizat Aura Necsat.

www.facebook.com/iasenti/

www.iasenti.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content