IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Print A Porter – ștampile și personalizări

Beatrice Voinea: ”Programul Start-Up Nation s-a potrivit perfect nevoilor noastre de la acel moment, a fost exact ce aveam nevoie pentru a dezvolta acest business”.

Print A Porter este una dintre firmele din Ploiești care au pornit la drum cu finanțare prin programul Start-Up Nation. Compania oferă clienților săi servicii de personalizare a obiectelor promoționale și cadouri personalizate, în producție proprie.

”Avem în dotare tehnologie variată – print UV, gravură laser, sublimare, transfer termic, tăiere pe contur, print digital etc. Start-Up Nation ne-a oferit posibilitatea de a achiziționa tehnologie modernă, cu ajutorul căreia să putem avea o capacitate de producție comparabilă cu alte firme mai vechi pe piață, dar care nu dețin tehnologie de ultimă oră. Acesta a fost un mare avantaj pentru noi”, a spus Beatrice Voinea.

Prin produsele oferite, Print A Porter se adresează atât clienților Corporate, în aria marketingului offline realizat prin produse promoționale ( accesorii de birou personalizate – pixuri, agende, port carduri, cărți de vizită, șepci, tricouri, USB etc.) cât și ariei de cadouri unice, pentru diverse ocazii.

”Credem în impactul unui cadou personalizat, unic și din suflet! De aceea investim timp și creativitate și oferim clienților o experiența aparte, adaptată dorințelor fiecăruia”, mai spune reprezentanta firmei.

În ceea ce privește domeniul produselor promoționale, echipa Print A Porter aduce  clienților săi corporate soluții b2b, produse originale inedite, adaptate oricărui buget.

”Cunoaștem importanța imaginii pe care o are un brand, știm cât de mult investesc clienții noștri pentru a-și crea notorietatea și oferim servicii și produse, care să crească imaginea de piață a clienților. Deținem capacitatea de a personaliza mii de produse pe zi, la costuri minime, fără limita de culori. Ne ajutăm, efectiv, clienții să-și creeze o identitate vizuală, punându-le la dispoziție o gamă variată de metode de personalizare a produselor”, a asigurat Beatrice Voinea.

www.printaporter.ro.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content