IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

O schimbare a viziunii de business, prin experienţa „Femeia Antreprenor”

Participarea la programul „Femeia antreprenor” i-a adus Luminiţei Ene o altă perspectivă asupra afacerii sale, la 18 ani de la demararea sa.

Parcurgerea celor trei etape ale Programului i-au revelat antreprenoarei multitudinea de posibilități de dezvoltare a business-ului propriu, o firmă de consultanţă, contabilitate şi audit financiar.

Mi-a atras atenția ideea unei conferințe cu şi despre antreprenoriatul feminin. Am dorit să particip pentru a cunoaște mai îndeaproape sectorul de antreprenoriat feminin din România”, a declarat Luminiţa Ene.

Aceasta a aflat, cu prilejul conferinţelor şi workshop-urilor la care a participat, că antreprenoriatul feminin din România reprezintă „o zonă cu un potențial de dezvoltare imens”, un sector asupra căruia trebuie să se aplece cu mai multă atenţie din perspectiva derulării afacerii sale.

Creativitatea femeilor în aria de business și potențialul întreprinzător al acestora au motivat-o pe Luminiţa Ene să dorească să participe mai activ, prin experienţa şi cunştinţele acumulate, la dezvoltarea mediului de afaceri din România şi, în mod special, a antreprenoriatului feminin românesc.

Luminiţa Ene – Countess Office Consult

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content