IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

TASTY FARM – Suc de mere natural

Mica afacere de familie demarată în 2014 ca plantație pomicolă superintensivă în localitatea Cornetu, Ilfov, pe o suprafaţă de 1,5 ha, s-a dezvoltat în 2017, după accesarea programului Start-Up Nation și obținerea finanțării pentru producerea de suc de legume şi fructe.

Administratorul Gheorghe Stanciu ne-a povestit că, la recomandarea Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare Pomicolă Băneasa, a inclus în lanţul de producţie două noi etape pentru valorificarea optimă a producţiei celor 1700 pomi fructiferi (meri şi pruni)  – depozitarea şi prelucrarea fructelor.

„Cu sprijinul obţinut prin programul Start up Nation, mica noastră afacere a căpătat un alt profil faţă de cel inițial”, ne-a spus Gheorghe Stanciu. Finanţarea obţinută prin Start-Up Nation a fost folosită pentru achiziționarea unei linii de prelucrare a sucului de mere, a unei camere frigorifice şi a unei maşini autoutilitare.

„Ne considerăm încă la început de drum şi ne confruntăm cu dificultățile inerente de a intra pe o piață puternic concurențială. Startul l-am luat, rămâne sa ne menținem în cursă”, a concluzionat antreprenorul.

            

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content