IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

PURE CREATIVE FACTORY – atelier de jocuri şi jucării artizanale

Povestea noastră a început cu o idee, o simplă mașină de cusut casnică şi multă veselie” – ne-a spus echipa tânără din spatele Pure Creative Factory, o mini fabrică de jocuri, jucării şi accesorii din material textil pentru copii.

Deși piața românească este plină de producători artizanali de jucării, suntem singurul atelier specializat pe această ramură”, ne-au declarat reprezentanţii firmei.

Cu ajutorul fondurilor obținute prin programul Start-Up Nation, micul atelier a căpătat contur, transformându-se într-o fabricuţă în care articolele sunt produse într-un mediu sigur, cu echipamente performante, oferind calitate şi siguranță pentru consumatorul final. „Programul a dat dovadă de flexibilitate şi adaptabilitate”, au apreciat reprezentanţii Pure Creative Factory, „noi având liberul arbitru de a alege echipamentele necesare”.

Un alt aspect important legat de participarea la programul Start-Up Nation a fost „disponibilitatea, entuziasmul şi dorința partenerilor” de a colabora cu antreprenorii aflaţi la început de drum. „Astfel, deși noi am fost cei finanțați, fondurile au reintrat în economia românească, iar noi, la rândul nostru, reușim să readucem beneficii afacerii noastre”, ne-au spus cei de la Pure Creative Factory.

Pure Creative Factory realizează jocuri şi jucării din pluş şi fetru, dar şi broderie computerizată.

  

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content