IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Mediul de afaceri, sprijinit de fondurile nerambursabile

Activitatea firmelor care au accesat programe naționale precum Start-UP Nation sau microindustrializarea, este atent urmărită în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ministrul Ștefan-Radu Oprea continuă seria vizitelor pentru feedback asupra derulării concrete a programelor, chiar la beneficiari acasă. Astfel programele viitoare vor fi concepute în acord cu opinia și nevoile lor. Nu au fost omiși nici consultanții în domeniu sau a specialiștii din agenții.

Programul național multianual de microindustrializare 2019 l-a ajutat pe Costel Neacșu să-și dezvolte activitatea societății sale din București în domeniul fabricării și comercializării pieselor de mobilier: “Fondurile accesate, 100 000 de euro, m-au ajutat mult. Am schimbat o parte din tehnologie care ne ajută să fim mai performanți. Programul de microindustrializare este bun, ar mai putea fi îmbunătățit la partea de comunicare și la proceduri, care ar putea fi simplificate. Căutăm soluții de finanțare și în viitor, să ne dezvoltăm, pentru a nu mai fi dependenți de alți producători. Practic ne mai trebuie două utilaje pentru a închide un circuit complet în domeniul fabricării mobilei.”

Programele derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru sprijinirea mediului de afaceri sunt: programul de promovare a exportului, programele pentru micro-industrializare, comerţ, programul de internaţionalizare, programul Start-Up Nation, programul Femeia Antreprenor.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content