IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Vixie Code, soluţii pentru dezvoltare software

O experienţă timpurie în antreprenoriat, precum şi dorinţa de a ridica standardele de pe piaţa IT prin produse de calitate au stat la baza iniţiativei lui Victor Balaniuc de a crea, alături de un coleg, firma de software BALVIA IT DEVELOPMENT SRL. Brandul reprezentat de firmă este Vixie Code.

Despre programul Start-Up Nation, tinerii antreprenori timișoreni au aflat din presă şi de pe canalele de social media. „Am fost atrași de genul acesta de program pentru că este printre puținele care susțin afacerile încă din faza lor inițială, la nivel de start-up”, ne-a spus Victor Balaniuc.

Cu finanţarea obţinută prin Start-Up Nation, antreprenorii şi-au dotat integral biroul de dezvoltare software cu echipamentele necesare activităţii.

Firma a crescut, în special în urma unui contract încheiat la scurt timp după ce au accesat fondurile Start-Up Nation. “Am reuşit să semnăm un proiect foarte important, un proiect mare, cel pentru care lucrăm în acest moment. Este vorba despre o platformă de entertainment, care se şi leagă bine cu un alt domeniu pe care îl stăpânim foarte bine, organizarea de evenimente şi entertainment-ul”, explică Victor Balaniuc.

BALVIA IT DEVELOPMENT SRL are doi angajaţi şi se ocupă de producţie software.

BALVIA IT DEVELOPMENT SRL

http://vixiecode.com/

   

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content