IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
BREXIT MMACA Noutăți

Pregătirea pentru scenariul unui Brexit fără acord: un ultim apel adresat de Comisie tuturor cetățenilor și întreprinderilor din UE de a se pregăti pentru retragerea Regatului Unit la 31 octombrie 2019

Comisia Europeană a reiterat, în cea de a șasea comunicare a sa privind pregătirea pentru Brexit, apelul adresat tuturor părților interesate din UE27 de a se pregăti pentru scenariul fără acord.

”Având în vedere climatul de incertitudine care persistă în Regatul Unit cu privire la ratificarea Acordului de retragere – astfel cum a fost convenit cu guvernul Regatului Unit în noiembrie 2018 – și situația politică generală din această țară, scenariul unui Brexit fără acord la 1 noiembrie 2019 rămâne, deși nedorit, plauzibil”, se precizează în comunicatul transmis de Comisia Europeană.

Pentru a avea toate informațiile legate de acest proces, anexat, vă punem la dispoziție o serie de comunicări recente ale Comisiei Europene  pe tema Brexit.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content